Pris og kostnader

INNSPILLING, LYDETTERARBEID, LYDDESIGN OG MASTERING:

Timepris for lydtekniker og bruk av innspillingsrom for enkeltstående produksjoner:

  • veiledende 1250,- eks. mva per time.

Loudseeker jobber effektivt, og innspilling av enkel reklamespot (stemme), samt sluttføring og justeringer til ferdig produkt tar vanligvis 2 -3 timer.

MUSIKK

Kostnaden for musikk, og tekst er basert på veiledning for komponisthonorar og tekst fra Norsk Forening for Komponister og Tekstforfattere.

Forskjellige priser gjelder for (se vedlegg):

  1. kunstmusikk og selvstendig musikkverk
  2. arrangering av musikkverk
  3. vignett/kjenning og reklame
  4. låter
  5. filmmusikk
  6. teatermusikk

Loudseeker er TV-utdannede, og skjønner begrep som vignett, spot, bump, teaser, teppe, hale, stk, sting, outro, intro og lignende. Vi jobber effektivt med musikk, og er alltid innenfor deadline. Vi lager musikk fra scratch, eller til eksisterende grafikkmateriale. Loudseeker tar all kostnad med eventuell innleie av musikere, og dette bakes inn i fastbeløpet.

Veiledende priser er basert på nasjonal fremførelse. Ved eventuell lokal/mindre lyttermasse vil pris kunne diskuteres.

TV-, OG WEBSERIER ELLER EPISODER

For serier og programmer gjelder fastprising, og ikke timepris. Lyd-design, og etterarbeid på 15 minutter TV-materiale ligger i området 2500,- til 7500.-, men alt avhenger av kompleksitet og mengde og hvilke tillegstjenester som leveres (musikk, voice, og foley/effekt). Be om et pristilbud!

VOICEOVER/DUBBING

Egne priser gjelder. Se stemmearkivet. Send en prisforespørsel via kontaktskjemaet der. Avhenging av popularitet er prisen varierende, men ligger i området 4500,- til 7500,- for informasjonsmateriale på inntil 1,5 skrevet A4 side. Se faq for utdypende informasjon.