Ambisonic/Binaural lyd til video i realtid.

Hvis du ser på en video der du kan se i alle retninger, hvordan skal du kunne ta et opptak av alt i rommet samtidig, og samtidig kunne bruke dette opptaket fornuftig i etterkant?
Lyden er 50% av opplevelsen. Se for deg at du snur hodet med VR-brillene og lyden ikke henger med.  Illusjonen er brutt.

Vi har rett opptaksutstyr og kompetansen for å levere lyd til Oculus Rift, Gear VR og Cardboard med flere. Vi tar opptak av venstre, høyre, foran, bak, opp og ned, og benytter førsteklasses software for å binde det opp mot enten 360 video-opptak, spill, eller reklameinstallasjoner med HMD.

Vi har full-felts mikrofoner (Ambisonic) som kan monteres lett på 360-video rigger, samt den meget viktige kalibreringen før opptak.
Mikrofonen kan lett monteres på 360-kamerarigg, og vi monitorerer opptaket på egnet sted utenfor synsrekkevidde (via Cat5, eller trådløst).

For de litt mer innvidde så har Loudseeker testet Ambisonic-opptak i både Unreal Engine, Unity5, og CryEngine.
Før implementering i egnet software benytter vi blant annet Waves NX-software for å kvalitetssikre opptaket fra location, med egnet headtracker på headset.

Ta kontakt for mer informasjon!